BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Vikatikki?

Otin käsittelyyn käyttämättömän ja kalliin (minun mittapuuni mukaan) tunikan.Välttävillä ompelutaidoilla ei todellakaan pitäisi ryhtyä näin vaativaan puuhaan.

No, onneksi ystäväpiirissäni on kaksikin taitavaa ompelijaa. Enköhän saa jommaltakummalta apua jos/kun homma menee minulta ihan suteen.

8 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Näyttäis siltä, että olet helmaa lyhentämässä, joten onnea rojektiin. Katot siitä alkuperäisestä mallia. Hyvää viikon jatkoa <3

Anu kirjoitti...

Papu - Piirsin helmaan saman muodon mikä siinä oli aiemminkin. Laitoin mielettömän määrän nuppineuloja. Ompelin. Sain aikaiseksi todella sievän pienen käänteen - samanlaisen kuin paidassa oli aiemminkin. Riemuitsin.
Kun laitoin paidan päälle niin totesin, että helma jää jotenkin oudosti aalloille takaa ja nousee ikäänkuin räystääksi. Valtava pettymys!
Leikkasin helman uudestaan niin ettei se ollut niin kaareva. Viritin neulat. Ompelin. Kaikki näytti hyvältä kunnes laitoin paidan päälle.
Samat aallot oli.

Homma on jäissä. Että pitikin ryhtyä hommaan! :(

Anu kirjoitti...

Papu - Ai niiinnnn....
Kiitos toivotuksista.
Sinulle myös mukavaa viikon jatkoa! :)

Papu kirjoitti...

Ootko silittänyt päärmeen ompelun jälkeen? Ilman silitystä voi näyttääkin vinkuralta, mut silittämällä asettuu. Harmi kun en nää tuosta kokonaan, minkä mallinen helma on kyseessä, onko siinä jotain eritysjuttua.

Papu kirjoitti...

Miun ompelukone on korjattu ja käydään hakemassa tällä viikolla pois, viimein. Puoli vuotta nökötti kaapissa, kun en uskaltanut viedä korjattavaksi jos tulee opiskelijalle liian kalliiksi. Hinta vain 35 euroa! Olikin pienempi vika, kuin mitä korjaaja ounasteli. Pääsen huristelemaan ensin mammahousut lyhkäseks ja sitten pimennysverhot lyhyemmäks makkariin, kohta on aamut niin valosia, ettei saa nukuttua ja sitten alkais kastepuku-projekti!

Anu kirjoitti...

Papu - Voi juukeli, siellä sitä tehdään mammahousuja ja kastepukua. Totta se on - ihanaa, ihanaa, ihanaa! :)

Juu, silitin muttei auttanut. Jotenkin vaan ompelin väärin. Kun en osaa niin en osaa. Hyvä mieli on kuitenkin siitä, että yritin ja onnistuin melko hyvin.
Annoin paidan eilen ystävälleni, joka ompelee sen mielellään ja hetkessä.

Papu kirjoitti...

No hyvä, että ei mennyt ihan pipariksi, että apua löytyy. Pääasia, että yritit, eihän sitä muuten opi! Nuo mammahousut mie vaan lyhennän, ne on ihan ostomallia, ei ennättäis niin paljon ommella. Älytön kiire opinnoissa niin on vähän aika vähissä.

Anu kirjoitti...

Papu - Ajattelin, että yrittänyttä ei laiteta. HHhhmmm.. outo sanonta. Minne lie minua ei nyt sitten laiteta...? ;)