BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

torstai 4. helmikuuta 2010

Biopussi heilahti

Kaunottarelleni tämä talvi oli liian raskas:Harmittaa.

Ajattelin, että paras tapa toipua menetyksestä on uuden kasvin hankkiminen. Tästä alkaa uuden kaunottaren kasvattaminen:

7 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Minä jouduin tänä talvena hyvästelemään värinokkosen. Monta talvea pärjättiin, vaikka aina kärsikin, mutta keväällä leikkasin huonot osat pois ja siitä taas lähdettiin uuteen kasvuun. Tämä talvi oli liikaa :(

Anu kirjoitti...

Bullukat - Kiva, kun tulit pyörähtämään täällä! Minulta on blogien kiertely jäänyt vähille viime kuukausina. Palaan kyllä kehiin kunhan jaksan.
Voi voi värinokkostasi. Ehkä sinunkin on hankittava uusi samanlainen kunhan näet jossakin. Eikös poismenneen lemmikinkin tilalle hankita usein uusi jotta ikävä lievenisi. ;)

tia kirjoitti...

Sama on meillä edessä, anopilta tullut on aika lehdetön.

Tinka kirjoitti...

No, voi.. mutta otitkos oksia juurtumaan, vai menikö koko hela hoito ;)

Lähikaupassa on myynnissä tulppaanien lisäksi viherkasveja. Joka kerta sormet syyhyää niitä purkkeja, mutta toistaseksi sorruin vasta tulppaaneihin :) Uutta vihreää kaipaa tämä huusholli.

Anu kirjoitti...

Tia - Voi voi. Ehkä saatte pistokkaita siitä..?

Tinka - Laitoin parisenkymmentä varrenpalasta multaan ja uskoin, että edes osa juurtuu. Ei, yksikään ei juurtunut! Oliskohan pitänyt istuttaa nousevan kuun aikaan..? Jotkuthan uskovat, että silloin on oikea aika istuttamiselle.
Nyt olisi ehkä parempi ostella tulppaaneja ja sortua vasta myöhemmin keväällä viherkasveihin. Minulla oli vaan niin tyhjä kohta seinällä, että halusin saada siihen jotakin täytettä heti.

Tinka kirjoitti...

Varrenpalasia.. Entäs, jos napsaset oksan seur. kerran silleesti "oikeasta" kohtaa (se nystyrä tai mikä se on :)) ja juurrutat vesilasissa kunnon juuret..?

Nuita kuu-juttuja minen koskaan muista..

Anu kirjoitti...

Tinka - Minä en usko pätkääkään moisiin kuujuttuihin. Mieleen ne tulevat silloin tällöin.
Äitini istutti kaikki pistokkaat suoraan multaan ja laittoi lasin päälle. Siellä ne olivat kosteassa ja juurtuivat loistavasti. Minä olen tehnyt aina samalla tavalla hyvin tuloksin. Nyt en onnistunut vaikka jokaisessa oksanpätkässä oli sellainen nystyrä elikkäs ilmajuuri. Taitaa olla ihan toivoton istutusaika meneillään....