BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

lauantai 27. helmikuuta 2010

Selkeät sarvet

Vuosia olen käyttänyt vain erikoista kuviopastaa kuten esim. Penne Rigatea, Farfallea, Fusillia ja Gnocchia.

Tänään ostin ihan tavallisia vanhanajan sarvimakaroneja. Voi miten kivoilta ne näyttivätkään pitkästä aikaa.

6 kommenttia:

Tepo kirjoitti...

Huomattavasti vekkulimman näkösiä kuin miun tuorepastat tänään. Muutenkin hauskoja kuvia :)

Tinka kirjoitti...

Nuo on söpöjä.
Mie puolestani olen viime aikoina välillä vaihtanu just toisinpäin; tummat makaronit on aika usein kaikenmaailman väkkyröitä ja kiekuroita.

ENKÄ osaa käyttää sanaa "pasta". Makarooni ko makarooni :D Spagetti on sitte erikseen.

tia kirjoitti...

Suuremmaksi osaksi meilläkin on noita tavallisia makarooneja, nyt olen ostellut samanmoisia mutta tummia.

Anu kirjoitti...

Tepo - Kappas, ihan uusi kommentoija. Kiva, kiva. :)
Tuorepasta laaja käsite. Mitä herkkua lie oletkaan popsinut.. tiedä vaikka kotitekoista..?
Kiitos kuvakehuista. Melkoista sekamelskaa on tullut kuvattua.

Tinka - Sama juttu eli makaroonista puhun ja nimenomaan kahdella oolla! :D
Tummaa laatua nuo kuvan makaronitkin on vaikkei siltä näytäkään.

Tia - Minä olen käyttänyt enimmäkseen Fusillia eli kierrepastaa eli tuttavallisesti kierremakaroonia.

Tepo kirjoitti...

Ihan olen vaan noita Rainbown tagliatellea ja tortellineja käyttäny. Nyt opiskelijaelämän taakse jättäneenä ja työelämässä edes vähän enemmän tienaavana voi tuolleen "törsäillä" ruokaan :D Ite en oo jaksanu alkaa vääntämään.

Anu kirjoitti...

Tepo - On se varmaan yhtä juhlaa, kun voi revitellä ostamalla ihan kuviomakaroneja. Ettei vaan olisi tonnikalakin vaihtunut jauhelihaan. ;)
Ei vaan.. hieno juttu, että olet saanut työpaikan opiskelun jälkeen!!!