Vuosia olen käyttänyt vain erikoista kuviopastaa kuten esim. Penne Rigatea, Farfallea, Fusillia ja Gnocchia.
Tänään ostin ihan tavallisia vanhanajan sarvimakaroneja. Voi miten kivoilta ne näyttivätkään pitkästä aikaa.
lauantai 27. helmikuuta 2010
Selkeät sarvet
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
6 kommenttia:
Huomattavasti vekkulimman näkösiä kuin miun tuorepastat tänään. Muutenkin hauskoja kuvia :)
Nuo on söpöjä.
Mie puolestani olen viime aikoina välillä vaihtanu just toisinpäin; tummat makaronit on aika usein kaikenmaailman väkkyröitä ja kiekuroita.
ENKÄ osaa käyttää sanaa "pasta". Makarooni ko makarooni :D Spagetti on sitte erikseen.
Suuremmaksi osaksi meilläkin on noita tavallisia makarooneja, nyt olen ostellut samanmoisia mutta tummia.
Tepo - Kappas, ihan uusi kommentoija. Kiva, kiva. :)
Tuorepasta laaja käsite. Mitä herkkua lie oletkaan popsinut.. tiedä vaikka kotitekoista..?
Kiitos kuvakehuista. Melkoista sekamelskaa on tullut kuvattua.
Tinka - Sama juttu eli makaroonista puhun ja nimenomaan kahdella oolla! :D
Tummaa laatua nuo kuvan makaronitkin on vaikkei siltä näytäkään.
Tia - Minä olen käyttänyt enimmäkseen Fusillia eli kierrepastaa eli tuttavallisesti kierremakaroonia.
Ihan olen vaan noita Rainbown tagliatellea ja tortellineja käyttäny. Nyt opiskelijaelämän taakse jättäneenä ja työelämässä edes vähän enemmän tienaavana voi tuolleen "törsäillä" ruokaan :D Ite en oo jaksanu alkaa vääntämään.
Tepo - On se varmaan yhtä juhlaa, kun voi revitellä ostamalla ihan kuviomakaroneja. Ettei vaan olisi tonnikalakin vaihtunut jauhelihaan. ;)
Ei vaan.. hieno juttu, että olet saanut työpaikan opiskelun jälkeen!!!
Lähetä kommentti