BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Kofeiinitonta

Olen melkoinen kahvikissa, mutta silloin tällöin iltaisin mieleni tekee teetä. Teen sisältämä kofeiini vie minulta kuitenkin yöunet. Tänään Taito Shop Aiviassa silmiini osui ihan sattumalta Anti-Stress yrttitee.
Luin pakkaustekstin:

Hyvänmakuinen yrttitee, sisältää yrttejä, joita käytetään verenpainetta alentamaan, poistamaan jännitystä ja rauhoittamaan mieltä. Kofeiiniton, kirpeän raikas punainen juoma, jossa hibiscusta, sitruunaruohoa, jasmiinin- ja kamelian kukkia sekä ananaspaloja. Mausteena mansikka-orapihlajaöljy.

Tuon luettuani mieleeni putkahti aikoinaan minua tunnin kuunnelleen psykiatrin sanat: "Onpas soppa!" :DEikös vaan näytä ja kuulosta mielenkiintoiselta..?

5 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Onpa sinulla ollut hauska psykiatri, minä olisin varmaan tykännyt käydä hänen luonaan! :-)

tia kirjoitti...

Soppaa tosiaankin ;-) nukuttiko hyvin teen jälkeen.

Anu kirjoitti...

Pami - Hhhmmm.... En tiedä oliko hauska, mutta sanotaanko kansantajuinen. :)
Tapasin hänet vain kerran. Minut lähetettiin hänen puheilleen työterveyden kautta, kun siellä minua mukamas auttanut psykologi nosti tassut pystyyn. Olin hänelle liian vaikea tapaus.
Tämä "soppa-psykiatri" oli keskussairaalan ylilääkäri ja kirjoitti minusta sellaiset paperit kelaan, että kuntoutuspäätös napsahti parissa viikossa.

Tia - Todella mielenkiintoisen makuinen juoma oli eikä vienyt yöunia. Taidanpa nauttia kupillisen tänäkin iltana. Siitä tulee hyvä ja lämmin olo.

Tinka kirjoitti...

Näyttää siltä, että vois maistua mulleki. Tiiä vaikka tarvetta olis, jahka tässä kuukausi toisensa jälkeen urakoi töissä, niin tarvii vähän rauhottavaa :)

Anu kirjoitti...

Tinka - Älähän nyt mieti stressaamista. Tiedä miten leppoisan luppoisaa se työ onkaan kunhan pääsee kunnolla sisään. Ai ei vai..? ;)
Nappasin taas kupillisen juomaa. Aika kirpeätä on. Tulee mieleen finrexin.