BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

perjantai 5. helmikuuta 2010

Makunsa kullakin

Tinka kehuu Vaasan ja minä Elosen torttuja.Kurja juttu, kun noita on "pakko" syödä aina kaksi. Voisivat pakata tällaisia painoaan tarkkailevia sinkkuja varten ihan yksittäinkin. Niih!

6 kommenttia:

Tinka kirjoitti...

Oliko niin, että nuita elosia myydään vain teilläpäin, kun ei niitä täällä ole tullu omin silmin havaittua. Olisin ostanu heti, koska muistin, että oot kehunu niitä.

Täällä tosin joissaki kaupoissa myyvät ihan irtomyynnissä nuitaki torttuja, että siitä vaan :) voi ostaa joko yhen tai vaikka kolme.
Minen osta enää yhtään tänä vuonna, ko ykski heilautti lukemia.

Anu kirjoitti...

No voi vitsi, osa suomalaisista jää paljosta paitsi mikäli eivät voi ostaa Elosen tuotteita! Tai no, makuasioitahan nämä ovat.
Joka tapauksessa minun mielestäni Elosen suklaamunkit ja runebergit ovat ehdottomasti parhaita. Tai no.. joidenkin pienyrittäjien kahviloista saa joskus yhtä hyviä. Elosella on myös monia erikoisuuksia joita olen blogeissanikin esitellyt. Mahtava leipomo! (en ole Elosen palkkaama markkinoija, hih!)
Minäkin yritän olla ostamatta enää yhtään torttua. Yritän...

tia kirjoitti...

Elosen tuotteet ovat minullekin uusi juttu. En tänä vuonna osta torttuja, edes yhtä kun tuli syötyä äidin synttäreillä taas ihan tarpeeksi makeaa, ennen ja jälkeen ;-) ja pakkasessa on leipomuksia jos haluan makeaa kahvin kanssa.

Anu kirjoitti...

Tia - No voi pentele! Pitäisiköhän tässä laittaa pieniä herkkupaketteja tulemaan ympäri Suomea blogiystäille. :D
Mitä sitä suotta ostelemaan kaupasta, kun on itsetehtyjä herkkuja saatavilla.

Marika kirjoitti...

Heheh.. tuli tästä pareittain myytävistä tortuista mieleen, että sinkkuja tosiaan sorretaan :)

Ystäväni on sinkkumies ja osti tiskikoneen. Myyjä liikkeessä korosti kahta asiaa: astioita ei saa pitää koneessa kauan pesemättä JA kone tulee pestä aina täytenä.

No perskele, milläs siinä yksinäinen ihminen tunkee koneen nopeasti täyteen kun menee yksi lautanen ja lasi päivässä? Sortoa.. :)

Anu kirjoitti...

Marika - Joo, tuon vuoksi minulla ei ole astianpesukonetta vaikka käsin tiskaamista inhoankin kuollakseni. Muistatkin varmasti sen..?
Sinkkujen sortamista on mielestäni se, että monia tuotteita (ruuat, wc -paperit yms.) saa pirun paljon halvemmalla mikäli niitä ostaa jättimääriä tyyliin osta kolme ja maksa kaksi. Minä protestoin enkä osta ollenkaan tuotteita joissa on mokoma tarjous. Mur mur mur..