BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

perjantai 23. lokakuuta 2009

Uusi lelu

Tässä tulee selittävä kuva edelliseen juttuuni:Näen tuon uuden leluni kotelossa aina vaan happaman kissan naaman. Kuvassa se on sentään piilossa eikä tuijottele minua..

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mä näin siinä jonkun naamioituneen super-hamsterin!
Ja sitten jotain muutakin... ;D

Anu kirjoitti...

Tiina - Totta!!! Sehän on ilmiselvä naamioitunut superhamsteri! Olinkin ajatellut, että joku siinä kisun naamassa mättää.

Harmitti tuottaa pettymys sinulle. Innostuit varmastikin jo, kun ajattelit blogin siirtyvän rohkeammalle linjalle kuvissa. Seuraavaksi olisi ollut ehkä tarkempaa tuote-esittelyä ja sitten vähän paljasta pintaa ja ja..
;)

marjukka kirjoitti...

Ainakin "lelu" on tarpeellinen, vaikka ei ihan ollutkaan se, miksi kuvittelin ;D

Anu kirjoitti...

Marjukka - Jaa-a.. Mitä lie kuvittelit..? ;)

Käydessäni hammaskiven poistossa hammashygienisti kertoi minulle sähköhammasharjan eduista tavalliseen harjaan verrattuna todella vakuuttavasti. Hampaani ovat todella tiukassa ja osittain ihan ristissä joten niiden puhdistaminen on hankalaa. Tuolla vempeleellä homman pitäisi hoitua paremmin.

Ihan kamalalta vaan tuntuu, kun tuolla harjaa. Tuntuu kuin koko pää tärisisi ja hampaat irtoaisivat juurineen! En tiedä totunko siihen ollenkaan..

Marika kirjoitti...

Mä en uskaltaisi tuollaista ollenkaan tunkea suuhuni! :)

Anu kirjoitti...

Marika - Kamala kokemus oli kyllä ensimmäisillä kerroilla. Tunsin olevani hammaslääkärissä. Nyt alan tottumaan ja saattaapa olla etten enää koske vanhanaikaiseen harjaan..