BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

lauantai 17. lokakuuta 2009

Purosta pitsiä

En ole koskaan voinut sietää pitsiä omassa kodissani enkä vaatteissani.Vanhuuttako lie, kun aloin tekemään kaulaliinaa pitsineuleella. ;)

7 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Sitä ei kuules tiiä miten se mieli muuttuu ;) Upean muhkea huivi on kyllä tulossa!

Anu kirjoitti...

Papu - Niinpä. Ihminen muuttuu koko ajan. Tiedä vaikka ensi kesänä liihottelen hennon vaaleanpunaisissa pitsiluomuksissa ja kotini on vuorattu pitsihörhelöillä. Hih hih.

Villapuserosta jäi jämälankoja ja ne ajattelin käyttää kaulaliinaan. Katsotaan nyt valmistuuko tuo joku päivä...

tia kirjoitti...

Olen oppinut että sanontaa ei koskaan kannata käyttää, tulee kumminkin jossain vaiheessa vastaan ;-) Hienoa neuletta tulossa, taas jäämme odottamaan valmiista kuvaa.

Anu kirjoitti...

Tia - Totta. Minäkään en käytä sitä sanontaa tai mikäli joskus sen suustani lipsautan niin totean heti perään, että taatusti se asia tulee tapahtumaan joku päivä. =D

Tuo kirjavan langan ja pitsineuleen yhdistelmä saattaa olla minulle liian monimutkainen yhdistelmä. Neulon vähän matkaa ja tuumaan kannattaako jatkaa.

Bullukat kirjoitti...

Niinpä. Tuo voinee liittyä ikään, mutta ei välttämättä. Itse olen iän myötä huomannut monessakin asiassa makuni muuttuneen. Ennen ei-ei missään tapauksessa asiat ovatkin alkaneet kiinnostaa.

Rita kirjoitti...

Tämä uusi blogisikin on kiva. Blogipalkintoa taas jaossa minun luonani jos haluat :)

Anu kirjoitti...

Bullukat - Ihminen muuttuu iän myötä. Ihminen muuttuu myös erilaisen työn, erilaisten tuttavien, erilaisen asuinympäristön yms myötä.
Minulla on meneillään jonkinlainen kokeiluvaihe tai sanoisinko rajojen rikkomisvaihe. Monivärinen lanka yhdistettynä pitsiin on yksi suurimpia inhokkejani. Ajattelin, että itsetehdyn kaulaliinan myötä pääsisin eroon mielipiteestäni. Katsotaan...

Rita - Kiitoksia. Tämä on tällainen harvasanainen blogi ihan siksi etten ehdi/jaksa kirjoitella pitkiä juttuja. Ehkäpä joku päivä palaan entiseen blogiini..