BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

torstai 8. lokakuuta 2009

Poikkeavat ja itsekkäätNÄIN ON!Hyvä kirjoitus, mutta siitä puuttui yksi pointti. Yllättävän monien mielestä olemme myös uhka parisuhteille niin kauan kuin olemme vapaalla jalalla.

4 kommenttia:

Abana kirjoitti...

Hihi, ai se on vieläkin tuollaista! Onneksi en hittojakaan välitä mitä joku pöljä ajattelee.

Pakko kyllä sanoa, etten itse ole törmännyt oudosti suhtautuviin ihmisiin, vaikka yksin tyytyväisenä elelenkin. Siksi kai vähän yllätyin kun tuota juttua äsken tihrustin.

Anu kirjoitti...

Abana - Etkö tosiaan ole törmännyt tuollaisiin käsityksiin!?! Voi onnellinen sinä!!!

Monta kertaa meinasin kirjoittaa aiheesta entiseen blogiini, mutta aina se vaan jäi.
Entisessä työpaikassani sain aivan käsittämättömiä vihjailuja siitä miten minun arvellaan olevan suuntautunut naisiin päin. Nainen, jolla ei ole miestä, mutta on lyhyet hiukset - varmat merkit! =D

Minua on syytetty myös toisten miesten vokottelusta ihan vain siksi, koska olen jutellut heille. Olen puhelias - en voi sille mitään. No, moni yrittääkin etsiä minulle sopivaa miestä.

Olen myös täysin kyllästynyt siihen, että harvemmin näkemäni tuttavat aloittava juttelun tyyliin: "Noo.... mites miesrintamalla..??". Miten se voi olla niin hemmetin vaikeata tajuta, että ihminen voi olla onnellinen ihan yksin eläessäänkin!?!

Papu kirjoitti...

Miun mielestä ne naiset, jotka parisuhteessa eläessään pelkäävät sinkkunaisia, voisivat kattoa peiliin ja pitkään. Parisuhteeseen ei kyllä pääse kukaan sotkemaan jos se parisuhde on kunnossa. Se on niin hemmetin helppo vierittää se syy parisuhteen ulkopuolelle, mut tosiasiassa se parisuhde on hajonnut sisältä jo aikaa sitten jos sinne väliin mahtuu sinkku tai kinkku :D Pääasiassa parisuhteessa elävä vaan on kateellinen sinkulle, jolla on taatusti sitä omaa aikaa ja tilaa tehdä niin kuin itsestään tuntuu hyvältä. Nostan hattua siule!

Anu kirjoitti...

Papu - Totta, mikäli parisuhde on kunnossa niin muille ihmisille juttelua ei pidetä millään tavalla pahana - saatikka parisuhdetta uhkaavana.
En ole hatunnoston arvoinen. Täällä murisen ja nurisen koko ajan jostakin. =(