BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Pidemmät piuhat - pliis!

Mikäli liikautan kassakonetta tai korttipäätettä hitusenkin niin silloin irtoaa joku johto. Pari viikkoa sitten pimeni hiiri ja tänään korttipääte.Tuon johdon kiinni laittaminen oli melkoinen urakka, koska keskusyksikön takaosaa ei noin vaan otetakaan esille. Syynä ovat juuri ne lyhyet piuhat.

Että voi olla harmillinen juttu!

6 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Näyttää jommoselta piuhaviidakolta kyllä. Ei oo kiva noita viritellä. :(

Anu kirjoitti...

Papu - Ei todellakaan oo kivaa!!!!
Ongelmien ilmetessä ei auta muu kuin sammutella virtoja, soitella tukipalveluun ja pahimmassa tapauksessa siirrellä koneita ja tutkia johtoja. Pahinta on se mikäli hommaan pitää ryhtyä silloin, kun on asiakkaita kassalla. Eilen pystyin tekemään homman sulkemisen jälkeen, koska ongelma ilmeni hieman ennen sulkemista. Oli tuuria.

tia kirjoitti...

Olisikohan uudelleen järjestelyn paikka, lisää piuhaa. Kyllähän tuollaisesta voi omat piuhat kärähtää.

Anu kirjoitti...

Tia - En voi syyttää tilanteesta oikeastaan kuin itseäni. En nimittäin hyväksynyt kassakoneen paikkaa ja vaan siirsin sitä. Tein sen ihan turvallisuussyistä. Kaikkia johtoja ei ole mahdollista pidentää joten en voi muuta kuin kestää tilanteen ja olla varovainen.

Abana kirjoitti...

Huh, melkoisen pahalta näyttää.

Anu kirjoitti...

Abana - Kieltämättä melkoinen johtoryteikkö. Tekisi mieli repiä kaikki irti ja laittaa sitten siistiin järjestykseen. En vaan uskalla tehdä sitä. Todennäköisesti en saisi koneita toimimaan enää ollenkaan.