BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

lauantai 12. kesäkuuta 2010

Pullan mössö

Minulla on paha tapa rääpiä turhat mössöt pois viinereistä, pullista ja jopa kekseistä.En tosin tee tuollaista ravintoloissa tai kylissä. Jonkinlaiset käytöstavat sentään omaan. ;)

6 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Hmm.. kävin katsomassa mitä teet Dominon täytteelle. Tuota, mä en tykkää keksistä, enkä myöskään kyllä pullastakaan. Mä tykkään vain niistä täytteistä ja muista mössöistä :) Mä nakerran siis aina ne pullat ja keksit eka pois ja syön ne parhaat herkut vikana (mössöt ja täytteet).. jopa kylässä tai kahvilassa jos voin tehdä sen huomaamattomasti :)

Anu kirjoitti...

Anna - Voi vitsi. Eiköhän mennä kahville?! Sinä lipaisisit pullista ja viinereistä täytteet ja minä söisin loput. ;D

Tuossa pullassa oli tosin parasta tuo vaniljainen lääry. Marmelaadi tai mikä lie jää aina syömättä viinereistä. Yöks! Hillomunkeistakin puristan hillot veks!

Anna kirjoitti...

Juu meidän pitäs ehdottomasti istua samaan kahvipöytään =D Taitaa tosin tuota välimatkaa olla hieman.

Eiiii, ei hillomunkkeja voi syödä ilman hilloa! :)

Ja juu, on se mun pikkusisko :)

Anu kirjoitti...

Anna - Niin... Kyllähän se on aika outoa tykätä hillottomista hillomunkeista. Minä kuitenkin ilahdun kovasti, kun käteeni osuu sellainen. En siis tee valitusta hillon puutteesta. =)

Papu kirjoitti...

En tajuuuuuuu, miks ihmeessä sie sitten ostat noita missä on noita mössöjä, onhan niitä semmosiakin, missä ei niitä ole. Tuhlaat hyvää herkkua, epistä, laita pakettiin ja tänne, kyl mie syön jos Annalta jää yli :D

Anu kirjoitti...

Papu - Vähintääin 95 prosenttisesti ostankin sellaisia joissa ei ole hilloja ja marmeladeja. Joskus tekee vaan himpatisti mieli jotakin hyvää kahvin kanssa muttei kaupassa ole täydellistä vaihtoehtoa. Silloin on ostettava jotakin josta ei ihan kauheasti tykkää.
Tuossa pullassa himotti tuo vaniljalääry. Siitä tykkään älyttömästi! En siinä himoni keskellä edes huomannut, että vaniljan lisäksi on myös jotakin marmeladia. Onneksi sen sai pois kätevästi. Pilasi koko pullan.

Ja ne dominokeksit oli ostettu ihan vierasvaraksi! Niihin kajosin ihan äärimmäisessä hädässä!

Joo. Ehkäpä alan purkittamaan noita jämähilloja ja marmeladeja. Sitten vaan jakamaan ystäville lettujen kanssa syötäväksi. ;D