BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Arkirahka

Jogurtti on yksistään liian makeata ja rahka taas liian hapanta, mutta niitä kun sotkee sekaisin niin voi jummi jammi miten hyvää mössöä tulee!

11 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Jogurtti liian makeaa? Minusta jogurtti ja etenkin tuo kuvassa näkyvä on täydellistä! :)

tia kirjoitti...

Kaikenlaista kannattaa aina kokeilla, minustakin monet jugurtit ovat liian makeita.

Anu kirjoitti...

Marika - Söin aikoinaan TOSI PALJON banaanijogurttia. En syönyt muita jogurtteja, koska en tykkää klönteistä ja kökkösistä. Niitä kai kutsutaan marjoiksi. ;D
Sitten tuli stoppi. Se ei vaan enää maistunut juuri sen makeuden vuoksi.
Banaanijogurttikauden jälkeen aloin syömään maustamatonta jogurttia johon lisäsin vähän banaania ja hunajaa. Sitten aloin syömään sitä ihan sellaisenaan. Join suoraan purkista.
Nykyään olen juotavan jogurtin ystävä.

Nyt ajattelin vuosien tauon jälkeen testata miltä tavallinen jogurtti maistuu. Klöntittömyydestä täydet 10 pistettä, mutta makeudesta miinusta.

Nämä ovat makuasioita. Kiva keskustella, mutta turha kiistellä. =)

Tia - Emme taida olla ainoita, jotka haluaisivat vähemmän makeata jogurttia. Onneksi on kuitenkin olemassa maustamaton, jota voi itse tuunata.
Tuo rahkajogurtti on ihanaa. Taidankin mennä tekemään yhden kupillisen...

Pami kirjoitti...

Tuohan on hyvä idea! Minä aina joskus ostan tarjouksesta jugurttia ja melko usein sitten pakotan porukat syömään. Just, kun se on niin makeata, niin kukaan ei oikein tykkää kuitenkaan. Eli tuota pitää kokeilla seuraavan kerran. Kun ei aina viitsi rahkan joukkoon kermaakaan laittaa... :-)

Anu kirjoitti...

Pami - Suosittelen lämpimästi!!!
Ihan törkeen hyvää ainakin minun mielestäni. =)

sea kirjoitti...

Turkkilainen jugurtti (se partaäijä) ei ole liian makeaa eikä ole litkuakaan kuten monet jugurtit. Siihen pitää tosin sekottaa sitten jotain makua joukkoon, hillot on hyviä, samoin marjat tai hunaja, suosikki on kuitenkin lusikallinen lemon/lime curdia. Sitä kun sotkee kunnolla jugurttiin ei jää edes kökköjä vaan jugurtti saa sileän kauniin kiillon ja juuri sopivasti makeutta. Nam. :)

Anu kirjoitti...

Sea - Kiitos vinkeistä!!!
Partaäijän jogurttia en ole koskaan maistanut. Curd oli minulle aivan uusi juttu! Eihän siinä auttanut muu kuin mennä googlettamaan mitä ihmettä sellainen on. Aina oppii uutta. Ostan joku päivä ja maistan. Jotenkin epäileväinen olen.... niin kuin yleensäkin uusien juttujen kanssa....

sea kirjoitti...

Curdi on juu aika uutuus. Maksaa kohtalaisesti verrattuna perushilloon, mutta on ihan erilainen vaikka hillohyllystä löytyykin. Curdi todellakin "liukenee" jugurttiin kun hetken sekottaa, hillohan jää kököiksi. Eikä curdia edes tarvitse teelusikallista enempää. Sopii muuten moneen muuhunkin esim. kakkuihin.

Anu kirjoitti...

Sea - Eilen pyörittelin jo curdipurkkeja käsissäni. En kuitenkaan ostanut. Jotenkin se sitruunan ja limen maku vaan oudoksuttaa. Paljon curdia kyllä kehutaan netissä.

Marika kirjoitti...

Aika jännä - minäkin ennen söin vain banaanijogurttia ja juurikin siistä syystä kun kaikenmaailman klimpit ja kökkäreet olivat vastenmielisiä.

Sitten pikkuhiljaa aloin syömään marjajogurttejakin, mutta sörkin lusikalla ne kaikki marjat sivuun ja jätin kippoon.. :)

Voi sitä iloa kun sattui sellainen jogurttipurkki jossa oli vain yksi marjankökkäre seassa! Sitten joskus onnistui saamaan sellaisen jossa niitä vilisi.. buah! :)

Anu kirjoitti...

Marika - Taitaa meitä "kökkökammoisia" olla aikalailla. Minä sain kammon joskus lapsuudessa. Pitäisi jo yrittää aikuistua vaan ei.. Jätän kaupan mansikkahillostakin itse mansikat syömättä. Viime viikolla löysin kaupasta sellaisen tuubissa olevan hillon. Jes! Sen kilohinta kova, mutta halvemmaksi se minun käytössäni tulee. Mitään en joudu heittämään pois.