BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Untako vain..?Eikä mitä.. Kyllä ne ovat minun. Minun, minun, minun!!! ;)

8 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Makeeeeeet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anu kirjoitti...

Papu - Menin ostamaan mustia kenkiä joilla voin mennä rentoihin yo-juhliin ja myöhemmin sitten vähän tanssahtelemaankin. ;)
Monia ihan kivoja sovitin ja sitten näin nuo. Sen jälkeen mitkään ei tuntuneet enää miltään. Kolme tuntia puhuin itselleni järkeä kaupungilla kierrellessäni. Yritin taivutella itseni halpoihin kenkiin. Ei auttanut. Kävin lopulta ostamassa muut vaatteet kirpparilta ja satsasin kenkiin.

Ettei vaan olisi elämäni kallein vaateostos. Taitaapa olla...

Papu kirjoitti...

Kenkiin kannattaa investoida, ne on kuitenkin niin pitkäkäyttöiset!

Anu kirjoitti...

Papu - Kyllä! Kannattaa satsata. Nyt tosin ylitin reippaasti sen summan, jonka olen tähän asti pitänyt kattona kenkien hinnalle.
En kuitenkaan kadu ostosta.

tia kirjoitti...

Kyllä noilla menee lujaa niin menevän näköiset ovat, en yhtään ihmettele jos niihin ihastuit. Koskahan minä löytäisin sellaiset sandaalit jossa ei olisi kärki ihan auki vaan hiukan kiinni ettei kaikki kivet menis kenkiin sillä eihän kaikkialla ole asfalttia. Ovat hakusessa punaisen takin kanssa, ei taida löytyä.

Anu kirjoitti...

Tia - Kenkävalikoimat on huikeat nykyään. Laadukkaiden kenkien hinnat on vaan kivunneet huikean korkealle.
Minä katselin aluksi kärjestä avonaisia kenkiä niin kuin sinäkin. Mietin kuitenkin sitä, että esim. ruuhkaisessa ravintolassa (tai tanssitaidottoman partnerin kanssa, hih) ne eivät ole parhaat mahdolliset. ;D
Harkitsin tosiaan hyvin hyvin tarkasti noiden kenkien ostamisen. Ne käyvät minulla melkein joka tilanteeseen. Tuulipuku taitaa tosin vaatia jotkut muut kengät kaverikseen. ;D

Toivottavasti löydät mieleisesi kengät!

minde kirjoitti...

Ihkut!

Anu kirjoitti...

Minde - Kieltämättä ovat. Tunnen välillä jonkinlaista syyllisyyttä, kun laitoin niin paljon rahaa niihin. :(