BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Roskaruokaa

Jouduin tekemään töitä tänään vaikka onkin sunnuntai. Työmatkalla poikkesin Lounaispuistoon...Eksyin siellä olevalle grillille..Sorruin hampurilaiseen..

13 kommenttia:

minde kirjoitti...

Voi tuskaa...mä oon taistellu roskaruokahimooni vastaan, ja nyt vielä pläjähti tällänen kuva naaman eteen. Auts...eihän se ollu hyvää;)

Papu kirjoitti...

Kuolaan :P vaikka just vetäsin aurajuustoperunoita ja jauhemaksapihvin tomaatin kera. Ostettiin valmisruokaa tiskistä, kun tänään tuli savu korvista koulupäivän jälkeen :D Näyttää kyllä petollisen hyvältä tuo :D

Anu kirjoitti...

Minde - Ihan hirveen makusta moskaa oli! Ei kannata sortua moiseen. Usko pois!!!

Papu - Kuiskaan sulle niin ettei Minde saa tietää: Tuo oli ihan törkeen hyvää - ihan niin kuin aina ennenkin. Jotain ihan muuta kuin Hesen ja Mäkin hampurilaiset. ISO pihvi, valtavasti tuoretta salaattia ja maukas salaatti. Njam!!

Hannele kirjoitti...

Joskus saa, ei se hampurilainen sinäsnsä roskaa, vaan se kola ja perunat..

minde kirjoitti...

MItäs täällä kuiskitaan mun selän takana...

:D

Anu kirjoitti...

Hannele - Näin minäkin ajattelen eli silloin tällöin on ihan ok syödä hampurilaisia ja muutakin mössöä. Tuonkin jättipurilaisen kanssa join pelkkää vettä. Limut ei maistu minulle koskaan.

Anu kirjoitti...

Minde - No tuota...´Köh köh´ Huomasit, pirskatti sentään. ;)

Papu kirjoitti...

Mie kuolaan viel vähän enemmän tääl, kiitos yksityiskohdista :D Himputti, missä tääl Oulus on hyvä grilli!?!?!?! Vai tuunko mie Jyväskylään syömään :D

Anu kirjoitti...

Papu - Tervetuloa vaan Jyväskylään. Vien sinut parhaisiin täkäläisiin ruokapaikkoihin eli siis grilleille. Hiiteen hienostelut! =D

Papu kirjoitti...

Juu tätä emäntää ei kannata minnekään hienohelmaravinteleihin viiä, mie saan paniikkikohtauksen ovella ja muutun tikkujäykäksi :D

Teknkik kirjoitti...

Papu: kohuttu oulu grilli keskustan liepeillä on paras paikka :)
Lähempä tästä itekkin sinne ;D

Papu kirjoitti...

Teknkik, kiitos vinkistä, pitää käydä kokeilemassa jossain välissä, kunhan löydän sen ensin, keskustan liepeillä on aika laaja käsite :)

Anu kirjoitti...

Hhhhmm... nyt alkoi kiinnostamaan tuo oululainen grilli. Miksiköhän se on kohuttu..? Yritin jo etsiä googlettamalla Oulu -nimistä grilliä muttei sellaista ainakaan löytynyt. Höh!