BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

maanantai 28. syyskuuta 2009

Pallo on minullaAjatukseni ovat kristallinkirkkaita....mutta ystävieni mielestä jotenkin ylösalaisin..Koko vuosi ollut samaa taistelua.

6 kommenttia:

tia kirjoitti...

Hieno pallo sinulla, kyllä ne ajatuksetkin putkahtelee oikein päin kunhan jaksat odottaa.

Tiina kirjoitti...

Haa, hienoja kuvia! :)

Anu kirjoitti...

Tuon ihanaisen palloni käyttötapoja voi käydä katsomassa You Tubesta. Sinne vain hakusanoiksi: contact juggling. Kaunista, ihanaa, upeetaaaa....

Tia - Ajatukset alkavat taas olemaan kasassa. Päivän lepo, mietiskely ja keskustelu yhden työkaverin kanssa toi tulosta. Olo on paljon parempi.

Tiina - Tattis! =)

Papu kirjoitti...

Muista että siun ajatukset siun oikeudet siun ajatuksiis. Ei siun "ystävät" siun elämääs elä, ei ennen, ei nyt, eikä tulevaisuudessa. Joten nauti vaan ylösalaisin olevasta maisemasta, vaikka siun niin sanotut ystävät koettaa vääntää asiat itelleen sopiviks! Mie en ees tommosia ystäviks nimittäis.

Anu kirjoitti...

Papu - Ystäväni ovat melkoisen suorasanaisia. Arvostan sitä ominaisuutta heissä, mutta.... Jonkinlaista hienotunteisuutta toivoisin heiltä. Tai sanoisinko, että he voisivat jättää joskus jotakin sanomatta. He nimittäin tietävät minun arat kohtani ja tietävät miten helposti ahdistun ja jopa masennun. No, tärkeintä on, että olen jälleen jaloillani - hitusen vahvempana valitettavasti myös hitusen kovempana ja veemäisempänä.
Vi**u! Minua ja firmaa, jossa työskentelen ei muuten potkita maanrakoon!!! Puolustan itseäni, työnantajaani ja työkavereitani henkeen ja vereen!!!

Papu kirjoitti...

OIKEIN!