BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

torstai 10. syyskuuta 2009

Kauhukeittiö

Ensi viikolla alkaa kahden kovimman taistelu.Jännää, tosi jännää....

7 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Musta tuo on niin pelottava setä, että jos olisin sen lähettyvillä, olisin piiloutunut pöydän alle. Tai sitten se karmea suunsoitto saisi mut hermoromahdukseen ja nitistäisin sen lihaveitsellä. Hihiiii.. :o)

tia kirjoitti...

Vaikka minulla on aikas pitkä pinna niin luulisin sen kutistuvan minimiin jos tämän hepun kanssa joutuisin tekemisiin ;-)

minde kirjoitti...

Hitsi kun en oo ehtiny seuraan näitä viimesempiä jaksoja...ketkä siellä on jäljellä?

Arjaanneli kirjoitti...

Tuo ukkeli joutais munpualesta vaikka vartaaseen...

Anu kirjoitti...

Marika ja Tia - Minä pelkäisin ja kiehuisin raivosta yhtä aikaa mikäli joutuisin kuuntelemaan miehen huutoa ja pottuilua. Todennäköisesti lähtisin ovet rytisten keittiöstä jo alkumetreillä.

Minde - Voi ei.. Enhän minä muista niitä nimiä. Se iso mies ja silmälasipäinen opiskelija neitonen ovat vastakkain. Jos joku muistaa nimet niin kertokoot.

Arjaanneli - Ei, ei, ei...
Ilkeys kuuluu formaattiin. Eilisessäkin jaksossa mies oli todella inhimillinen ja jopa ystävällinen silloin, kun ei oltu keittiössä.

On todella mielenkiintoista seurata miten kilpailijat kehittyvät kisan aikana. Mielenkiintoista on myös seurata sitä miten he suhtautuvat Gornodiin ja muihin kilpailijoihin.

Tanja kirjoitti...

Minä lovetan kortonia kympillä ;) Tuolla keittiössä kyllä saattaisi olla meillä mielenkiintoiset paikat... =) Huutaisin takaisin ja itkisin, viskoisin astioilla..jne. X)

Anu kirjoitti...

Tanja - 'köh köh' Täytyy myöntää, että minä saan jotakin ihme kiksejä Gordonin tiukkuudesta. ;)
Mikäli kaveri olisi koko ajan veemäinen niin en katsoisi ohjelmaa, mutta on hienoa nähdä myös hänen pehmeä ja ystävällinen puolensa silloin, kun hän palkitsee parhaiten suoriutuneita. Ihan leppoisa mies silloin, kun ei olla keittiössä. =)
Kaveri erottelee jyvät akanoista kovalla kädellä. Kilpailijat ovat tienneet mihin ovat lähtenee joten heitä en sääli.