BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

maanantai 8. maaliskuuta 2010

Kamat kiertoon

Siinä ne on - varastoon kerääntyneet turhat kamat.Nyt vaan hintoja päälle ja kirpparille..

7 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Ai vitsi, munkin pitäisi taas tehdä raivaus. Jos vaikka vielä kerran ottaisi kirppispöydän, vaikka niin olen vannonut, ettei enää ikinä.

Tiina kirjoitti...

Mulla on tommonen samanlainen rottinkinen kori kuin kuvassa näkyy.
Ja myöskin paljon ylimääräistä tavaraa, mutta jotenkin en jaksa raahata niitä kirpparille...

Sanavahvistus cursed. Pelottavaa. :D

Anu kirjoitti...

Aimo - Kyllähän siinä työtä on, mutta joku puuhassa vaan viehättää niin paljon ettei malta pysyä poissa kuvioista kovin kauan.

Tiina - Hui - johan oli sana!

Papu kirjoitti...

Miula on pitkään ollut laatikoissa tavarat odottamassa, kun ei ole autoa niin tavaroiden roudaus kirpparille tuntuu melkoisen kirpparille, varsinkin kun nyt ei paljon kannella. Harmittaa, kun nyt on se pesänrakennusvietti herännyt ja haluaisin nuo jonnin joutavat kamppeet pois pyörimästä nurkista ennen peipiä. Ollapa joku, jonka lahjoisi täältä Oulusta kuskiksi. :D

tia kirjoitti...

Taas tulee paljon onnellisia tavaran omistajia kun viet myyntiin, hyvä niin. En edes viitsi miettiä paljonko meiltä löytyisi kirppikselle tavaraa.

Anu kirjoitti...

Papu - Sama juttu meikäläisellä eli autoa ei ole käytettävissä. Pari kassillista kerrallaan kannan pöytään. Mikäli tavaraa jää paljon myymättä niin saan onneksi kaverilta kyydin niin saan ne pois sieltä.
On se kyllä kumma juttu miten sitä turhaa roinaa aina kertyykin..

Anu kirjoitti...

Tia - Totta, kun hinnat ovat kohdillaan niin tavarat vaihtavat omistajaa ja kaikki ovat iloisia.
Minun kohdallani kirppis lähti räväkästi käyntiin. Ensimmäisenä päivänä sain myytyä 24 tuotetta. Se ylitti odotukseni täysin.