BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

torstai 25. maaliskuuta 2010

Jäätiin kiikkiin

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mitä tämä tarkoittaa?

Anu kirjoitti...

Tiina - Myymälään, jossa työskentelen tuli mies ja katseli hetken ympärilleen. Sitten hän kysyi minulta niin kuin asiakkaat yleensäkin, että onko myymälä ollut kauankin olemassa. Sanoin hänelle niin kuin muillekin asiakkaille, että olemme äskettäin muuttaneet niihin uusiin tiloihin. Mies kysyi missä olemme olleet aiemmin. Ihan samanlainen keskustelu se oli kuin muidenkin asiakkaiden kanssa kunnes..

Mies totesi, että minulla näyttää olevan radio.

Jep, jep! Pienen pieni matkaradiohan se siellä pihisi tiskin takana.

Tiesin, kyllä että asiakaspalvelutiloissa soitettavasta musiikista tulee maksaa Gramex -korvaus. Sitä en tiennyt, että meidän myymälämme kohdalta se oli maksamatta.

Joopasen joo...

sea kirjoitti...

Auts! Mitäs tommosesta seuraa?

Tinka kirjoitti...

Ohhoh! Aika mielenkiintosta.
Kiinnostaa kans, että tuleeko siitä nyt takautuvasti maksettavaa vai veikö se ration mennessään ;)

Tiina kirjoitti...

Oho. Mielenkiintoista!

Anu kirjoitti...

Sea - Tukka pois ja linnaan vaan. ;D
Ei vaan eiköhän tästä selviä ihan sillä, että maksaa jatkossa maksut tai hävittää radion.

Tinka - No johan olisi ollutkin tapaus mikäli äijä olisi yrittänyt viedä radion. :D
Eipä siinä muuta tapahtunut kuin annoin miehelle meidän omistajan tiedot ja sanoin, että hän tietää ovatko maksut kunnossa. En tosiaankaan tiennyt siinä vaiheessa ovatko ne. Kun mies lähti niin soitin omistajalle ja kerroin kuka kävi. Omistaja sanoi: "Pistä äkkiä radio kiinni.". Minä repesin nauramaan. Eipä se enää siinä tilanteessa auta, kun on jäänyt kiinni rysän päältä.
Sanoin omistajalle etten luovu radiosta ja piste. :) Takautuvasti maksuja ei voida periä, koska kukaan ei voi todistaa milloin radio on hankittu.

Tiina - Eikös vaan.
Tiesin, että Gramexin tarkastajat tekevät "iskuja" kauppoihin, kampaamoihin, kuntosaleihin, takseihin ja kaikkiin muihin julkisiin tiloihin. Maksun voi yrittää kiertää, mutta kyllä se joku päivä lankeaa maksettavaksi.