BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Mulle kans!

En muista saaneeni yhtään ainoata ilmaista heijastinta 70-luvun jälkeen. Mistä ihmeestä muut niitä saavat? Kysynpähän vaan.Kuvan nappasin uusimmasta NiksiPirkasta.

-------

Lisäys vähän myöhemmin:

Kun oikein tarkasti muistelen niin.... 80-luvulla sain ilmaisimia heijastimia, mutta taatusti en sen jälkeen.

11 kommenttia:

Minja kirjoitti...

No ihan sama juttu täällä, luin tuon yks päivä siskolle ääneen ja sanoin, että kyllä mä ainakin oon kaikki heijastimeni ihan joutunut ostamaan! Ei ole ilmaisia näkynyt. :)

Tiina kirjoitti...

No tunkeudu vaikka jonnekin yliopiston yrityspäiville, niin sieltä niitä saa.
Nimim. muuton yhteydessä iso läjä heijastimia ja muuta yritysroinaa roskiin.

Tiina kirjoitti...

Heh, huvituin tästä yhtäaikaisesta kommentoinnista Minjan kanssa.
Mä olisin voinut lahjoittaa teille niitä heijastimia, jos olisin tiennyt tilanteestanne. ;)

Pami kirjoitti...

Meillä ainakin pyörii heijastimia vaikka kuinka paljon. Suurin osa on kyllä lasten tuomia eli niille koulussa jaetaan. Lisäksi tul aina kun osti rattaat tai vaunut eli Oran heijastimia meiltä myös löytyy.

No, työpaikoilta kanssa on joitain heijastimia kertynyt ihan itse minullekin!

Anu kirjoitti...

Minja - En siis ole ainoa, joka ei ole heijastimia saanut. Minä en ole montaa heijastinta ostanutkaan sillä olen löytänyt niitä sieltä täältä.

Tiina ja Pami - Teidän kommenteistanne voi tehdä sellaisen johtopäätöksen, että mikäli on lapseton eikä opiskele niin silloin saa ostaa itse heijastimensa. Aika epistä. ;)

No.. Täytyy kyllä myöntää etten edes haluaisi roikottaa mitään pankin tai vakuutusyhtiön heijastimia. Kunhan vaan ihmettelin sitä miten jotkut saavat niitä ihan riesaksi asti.

Mari kirjoitti...

Ohoh. Kyllä pisti minuakin ihmetyttämään - en muista ilmaisia heijastimia kyllä saaneeni viimeiseen 20 vuoteen :) Joskus ala-asteella taidettiin saada heijastimet, mutta siitä siis on tosiaan se noin 20 vuotta aikaa.. :)

Anu kirjoitti...

Marika - Sinullakaan ei ole lapsia etkä liiku yliopistopiireissä. Siinä syy mikset sinäkään ole saanut niitä heijastimia. Syrjintää, selvää syrjintää. Pitäisiköhän tässä pistää nettiadressipystyyn ja vaatia ilmaisia heijastimia tavallisille työssäkäyville ihmisillekin. HiH HiH Hiiii... :D

tia kirjoitti...

Kandeisko käväistä vakuutusyhtiössä kurkkaamassa jos heiltä saisi joskus olen nähnyt pankeissakin olleen.

Anu kirjoitti...

Tia - Saattaisivat hieman ihmetellä mikäli ottaisin jonotuslapun, istuisin odottamassa puoli tuntia vuoroani, menisin istumaan virkailijan eteen ja pyytäisin vain heijastinta. Hih hih. ;)

Ei vaan vitsi vitsinä. Enköhän pärjää parilla heijastimella, jotka omistan. Ihmettelin tosiaan vaan sitä ettei minulle ole missään heijastimia tarjottu...

Mari kirjoitti...

Siinähän olisikin kun menisi vain jonnekin hymyilemään ja odottelisi siinä sitten, että "saankohan mä kohta heijastimen..!!" =D

Anu kirjoitti...

Marika - Niinpä. Kylähullun maineen taitaa saada pienemmistäkin jutuista. ;D