BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

torstai 28. tammikuuta 2010

Ihmeiden ihme!

Olin hangannut hampaat irvessä keittiön työtasoja lukemattomilla eri hankaussienillä ja puhdistusaineilla. Se näytti aina vain pinttyneeltä ja suorastaan ällöttävältä.

Sitten sain vahingossa käsiini ihmesienen ja tsadaa.. Taso on kuin uusi!Alan ehkä sittenkin uskoa ihmeisiin.

8 kommenttia:

Tinka kirjoitti...

;) tuon mie olisin osannu neuvoa/vinkata, nimim. kokemusta on. Jynssään tuomosella liesituulettimen lasikupua ja hellan liesien ympäristöä jne.

Anu kirjoitti...

Tinka - No voi rähmä! Et sitten ollut vinkannut mitään tuollaisesta ihme vehkeestä edes blogissasikaan.
Käytin tuota työpaikallanikin itsepintaisten teippien jättämien liimatahrojen poistamiseen. Ne irtosivat noin vaan ikkunoistakin. Huuli pyöreänä ihmettelin pitkän aikaa.

Tinka kirjoitti...

On siitä pienimuotonen maininta ollu ;)
http://arkikuvaus.blogspot.com/2009/01/katevat-patevat.html

Tekisin tänne linkin, mutten osannu.

Anu kirjoitti...

Tinka - Voi ystävä hyvä. Olethan sinä yrittänyt jakaa tietoa tuosta ihmeellisestä kapistuksesta, mutta ainakaan minä en ole reagoinut siihen mitenkään. Oma vika siis, kun olen kärsinyt turhaan likaisesta huushollista ja hampaat irvessä hankaamisesta.
Taidan mennä joku päivä ostamaan ison kassillisen noita sieniä ja hankaan koko kotini lattiasta kattoon. Mitenkähän jos pesisin itsenikin sillä saunassa.. Hih hih. ;)

Papu kirjoitti...

Hei, onhan täällä pieniä viestejä elämästä. Toivottavasti tauko tekee hyvää ja sekä kasvi, että sie alatte voida paremmin. Hmm, onpas erikoinen sieni, miulekin uusi tuttavuus, pitääpäs kaupassa vähän hypistellä ;) Hyvää viikonloppua!

Anu kirjoitti...

Papu - Hengissä juu. Matalapainetta on kyllä ilmassa, mutta eiköhän tämä tästä kirkastu.
Tuota sientä voi todellakin suositella KOVILLE PINNOILLE. Ihan ihmeellistä, että sellainen vaahtomuovin näköinen ja tuntuinen sieni puhdistaa niin tehokkaasti. Ai niin - sehän onkin ihmesieni. =D

Mari kirjoitti...

Minulla jäi suu auki kun ensimmäisen kerran kokeilin Ihmesientä. Siis se tosiaan oli melkoinen IHME! Kaikki pinttymät lähti kuin vaan vähän pyyhkäisi sillä.. :)

Anu kirjoitti...

Marika - Muille tuo näyttää olevan vanha tuttu juttu. Minä en usko mihinkään ylipuheisiin mainoksissa enkä sen vuoksi en ole noitakaan ostanut. Nyt sain tosiaan ihan vahingossa käsiini paketin noita ja ajattelin kokeilla ihan vaan huvikseni. Tästä lähtien en ole ehkä enää ihan niin epäluuloinen hyviä mainospuheita kohtaan.