BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

perjantai 25. syyskuuta 2009

Väsymys!

Astiatkin tippuu käsistä.No, saahan noita uusia...

5 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Luotetaan siihen, että sirpaleet tuottaa onnea.

Anu kirjoitti...

Papu - Niiihhh.. juuhhh... Tiedä noista uskomuuksista..

Ennen minua muuten harmitti ja kiukutti valtavasti mikäli rikoin astioita. Ne olivat minulle tosi tärkeitä. Nyt nauratti vaikka kyseessä olikin Arabian lautanen. Naurua lisäsi se, kun huomasin tuon mukin olevan juuri sopivasti pinnan yläpuolella. Delfiinikin on sitä mieltä, että mitätön juttuhan tuo on. =D

tia kirjoitti...

Delfiinikö sieltä vaahdon keskeltä kurkki touhujasi. Harmihan se on jos rikki menee, näitä uudempia onneksi vielä saa hankittua.

Bullukat kirjoitti...

Tuttu juttu. Mua harmittaa, kun jokin aika sitten pudotin ihanan auringonkukanvärisen kulhon ja se meni tietysti palasiksi. Ei ollut kallis,kun kirpparilta oli ostettu, mutta tykkäsin siitä niin kovasti.

Minulla on myös päiviä, kun jään esim. hihoistani kiinni ovenkahvoihin ja muuta mukavaa. Ajattelen aina, että biorytmni ovat jotenkin sekaisin.

Anu kirjoitti...

Tia - Delfiinihän se. Hassusti kurkki vaahdon seasta. =)
Tuo oli tylsä valkoinen Teemma-lautanen. Jonkun muun lautasen tai vaikkapa muumi-mukin rikkoutuminen olisi jo harmittanut.

Bullukat - Minullakin on kirppareilta ostettuja astioita, joiden rikkoutuminen kiukuttaisi vietävästi. Ei hinnalla ole mitään merkitystä silloin, kun jostakin esineestä tykkää.
Voi juukeli sentään! Onko tosiaan muitakin jotka takertuvat hihoista ovenkahvoihin. Luulin, että olen ainoa jolle sellaista sattuu. Hih.