BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Ruskaa

6 kommenttia:

tia kirjoitti...

Noinko ihanat ruskat teillä jo on, mahtavia kuvia.

Anu kirjoitti...

Tia - Viikossa on tullut väriä puihin. Ruska on kuitenkin vasta aluillaan.
Valokuvien taso on mitä on. No, kyllähän noiden kautta jonkin verran kauneutta välittyy. =)

Tinka kirjoitti...

Ihania värejä! Täälläki on jo hyvällä tolalla, vielä kun sais ittestä irti sen verran, että kameran läpi zoomais :)

Papu kirjoitti...

WAU! Upeita kuvia! Mie en oo nähny ku keltasia koivuja tähän asti, pitänee poiketa koulupolulta vähän syrjään ni näkis jottain muutakin :D

Mari kirjoitti...

Härrekyyd mitä väriloistoa! Niin sanoinkuvailemattoman KAUNISTA! Täällä päin on puut vielä ihan vihreänä - mutta meillä päin ei olekaan vaahteraa. Sehän on se, joka melkeinpä ensimmäisenä lähtee värittämään luontoa syysasuun.

Täytyisi kai joku päivä napata kamera kaulaan ja lähteä etsiskelemään vaikkapa kaupunginpuistosta vaahteroita ja nauttia niiden väriloistosta :)

Anu kirjoitti...

Tinka, Papu ja Marika - Jouduin aikalailla etsiskelemään noita väripilkkuja. Koivujen keltaisuus näyttää olevan pääroolissa tänä syksynä. Punaista väriä ei löydy muualta kuin vaahteroista. Jotkut yleensä punastuvat pensaat tiputtavat lehtensä lähes vihreinä. Ei mikään kovin herkullinen ruska luvassa siis tänä vuonna.

Kiva olisi katsella teidänkin ruskakuvia. Minä otan kaikki kuvat yhdellä ja samalla asetuksella ja nyt huomaan ettei se kannattaisi. Värit eivät tallentuneet niin hehkuvina kuin ne luonnossa olivat.