BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

torstai 6. toukokuuta 2010

Tulossa on

Miksei kyselyjä, lehtitarjouksia yms. voida laittaa tulemaan ilman ennakkoilmoitusta?Mitä ihmeen järkeä noissa on?!?

6 kommenttia:

tia kirjoitti...

Eivät saa minultakaan ymmärrystä.

sea kirjoitti...

Mua ärsyttää kun Sampo lähettelee mulle joka kuukausia kirjeen jossa kertovat, että tulevat pian ottamaan tililtä palvelumaksuja ja kohta perään tulee paperinen tiliote jossa näkyy tämä tapahtuma eikä muuta, koska tilillä ei koskaan tapahtu muuta. Lopettaisin koko tilin, mutta kun on lainoja Sammossa niin ei voi.

Anna kirjoitti...

Jospa ne meinaa et sun tarvii henkisesti valmistautua tai et osaat varata aikaa heidän kyselyilleen, ettet vaan mene sopimaan mitään juhlia parin päivän päähän =)

Mä sain tänään kyselylomakkeen missä pankki tahtoo tietää kuinka mun tapaaminen meni pankkivirkailijan kanssa, olenko tyytyväinen ja suosittelenko muille kyseistä pankkia. Mutta, mä kävin siellä pankissa vain ja ainoastaan avaamassa mun lukkoon menneen nettipankin, aikaa mulla meni ehkä 5 minuuttia ja sekin aika meni lähinnä siinä kun kone päivitti pankin nettisivuja :) Nyt pitäs tietää suosittelenko muille pankkia tuon käynnin perusteella.

Anu kirjoitti...

Tia - Turhaa rahan haaskausta ja paperin kulutusta.

Sea - Höh! Eikö Sampossa voi ottaa käyttöön sähköistä kirjesysteemiä?
No, olen kuullut, että Sampossa on "vähän" kankeata toimintaa joissakin asioissa.

Anna - Vai että henkisesti valmistautua. Heh! =D
Niin mutta ajattelepas, jos olisikin etelänmatka varattuna parin päivän päähän ja sitten saisi tietää, että joku jymytarjous mahdollisine kylkiäisineen tulee juuri silloin!!! VOI KÄÄK! Matkahan siinä menisi pilalle! ;D
No, suositteletko pankkia..? =D

Anna kirjoitti...

No mut ethän sä nyt vois minnekkään matkalle lähteä, onneks ne varotti sua, voisit nyt parin päivän aikana onneks järjestellä matkasi uudelleen =)

Pelkän virkailijan perusteella voisin suositella kyseistä pankkia, joka muuten on Sampo, virkailija oli tosi mukava ja rento :) Muuten en ehkä niinkään suosittelisi ainakaan näillä seuduilla asuvalle. Ensinnäkin mulla on 45 minuutin matka lähinpään sellaiseen Sampo pankkiin joka on auki joka arkipäivä ilman ajanvarausta. Et koitappa siinä sitten työpäivän jälkeen lähteä pankki asioille tai entäs jos olisit autoton ihminen, enkä mä ainankaan joka kerta jaksais soitella ja kysellä onko virkailija milloin paikalla. Et en oikein tiedä miten tuon palautteen antais jotta ei antais liian hyvää palautetta hyvästä, mutta lähes olemattomasta palvelusta.

Anu kirjoitti...

Anna - Pankkien aukioloajat ovat monelle ongelma. En ymmärrä mikseivät ne voi olla auki myös lauantaisin tai pidempään illalla. En ymmärrä miksi kauppojen aukioloajat vaaditaan vapautettavaksi, mutta pankit pitävät kiinni tiukasti viidestä päivästä. Mikäli kertoisin tämän mielipiteeni jollakin keskustelupalstalla niin saisin hirvittävän määrän kiukkuisia vastauksia.

Ehkä sinun on paras antaa melko neutraali palaute. Mikäli voit antaa sanallisen palautteen niin kirjoitat saman minkä tännekin.