BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

torstai 20. toukokuuta 2010

Rapsuttelu kielletty!

Leuan alta kutitti ja ihan vähän vaan rapsuttelin ajatuksissani..Kyllä on iho käynyt herkäksi näin vanhemmiten! :(

7 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Auts!

Mä olen saanu raapia itseäni aurinkoihottuman vuoksi! Harmillisesti rakastan aurinkoa ja työskentelen päiväkodissa :) Ei siis voi välttyä ulkoilulta ja auringolta.. ja vaikka voiskin niin ei kyl tahtois :)

Mut siis jutun pointti oli se, et ei mullakaan ennen aurinkoihottumaa tullu, mut nyt pari viimeistä vuotta olen aina alkukesän kärsiny siitä. Ikä sen kai on osittain mukanaan tuonu ja jatkuva altistuminen auringolle.

Mietin oletko sä altistunu auringolle paljon viime päivinä, jos se ois jotenkin herkistäny sunkin ihoa..

Anu kirjoitti...

Anna - Eipä tässä kuule ole voinut altistua liiaksi auringolle, kun on neljän seinän sisällä 10-17. Plääähhhh...

Minun kutinani johtuu jokunen vuosi sitten pahentuneesta atopiasta. Kasvot ja kaula kutisevat hillittömästi ajoittain. Mikäli en käytä voiteita riittävästi niin iho muuttuu kuin paperiksi. Pienikin hankaus saa ihon rikki. Silmäluomeni olen onnistunut hankaamaan vanulapuillakin haavoille.

Minä muuten kärsin PAHASTA aurinkoihottumasta lapsena ja nuorena. Vuosien saatossa se helpotti ja nykyään en saa sitä oikeastaan ollenkaan.

tia kirjoitti...

Pahalta näyttää, nyt vaan hyppyset kuriin.

Anu kirjoitti...

Tia - Vielä pahemmalta näyttää luonnossa. Onneksi on leuan alla niin ei ole näkysällä.
Taatusti pidän näpit erossa ainakin lähiaikoina.

Papu kirjoitti...

Voih! On kyllä siul herkkä iho, ihan pahhoo tekköö. Rasvaa vaan ja ne näpit pietään kurissa, alota vaikka pitsin nypläys ;) Tosin miula on hieman outo harrastus... Murun psorin kuivien nahkojen nyppiminen, että siitä näppien kurissa pitämisestä, miun ei pitäis sanoa yhtään mitään kenellekään :D

Anu kirjoitti...

Papu - Kun sinulta kysytään mitä harrastat niin vastaatko "Lukemista, askartelua ja nahkojen nyppimistä." Hih hih. Ou nou. Nyt pitäis saada tähän joku naurava ukko. ;D
Joo, rasvaan paljon ja hyvillä voiteilla. Hyvin olen taas pärjännytkin. Voin valehtelematta sanoa, että viimeisten viiden vuoden aikana olen käyttänyt voiteita enemmän kuin koko elämäni aikana aiemmin!

Papu kirjoitti...

:D :D :D