BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Rasvakasa

Tällä hetkellä työni on sellaista, että atooppinen ihoni on kovilla. Pöly ja lika kuivattavat ihoani pahasti. Aamut ja illat menevät ihoa hoitaessa. Piti hankkia lisää voiteita:Työkiireiden vuoksi täällä saattaa olla hiljaista tämän viikon ajan.

4 kommenttia:

tia kirjoitti...

On siinä rasvapurkki poikineen ja rahaakin taitaa mennä ihan kiitettävästi noiden hankkimiseen. Monesti olen ajatellut että kuinka kiitollinen saan olla ettei iholle tarvitse tehdä mitään ihmeitä.
Jaksamista kiireiselle viikolle.

Anu kirjoitti...

Tia - Tämä ihon kuivuusongelma iski minulle hyvin yllättäen jokunen vuosi sitten. Sitä ennen en juurikaan voiteita käyttänyt. Aika ymmällä olen vieläkin tästä muutoksesta.

Rahaa voiteisiin menee, mutta säästän TODELLA PALJON, kun löysin tuon Dermosilin sarjan. Moni niistä käy myös tällaiselle herkälle ja jopa rikkoutuneelle iholle. Ennen käytin vain apteekin tuotteita.
Tuo kasa maksoi 50 euroa. Kuvasta puuttuu yksi pullo, koska nappasin sen suoraan laatikosta käyttöön.

Voimia tässä tarvitaan. Onneksi unenlahjani ovat niin hyvät, että saan ladattua akut öisin aivan täyteen.

tia kirjoitti...

Luulin paljon enemmänkin maksaneen, apteekkirasvat ne vasta kalliita ovatkin niitä kun olen tutkaillut.

Anu kirjoitti...

Tia - Nuo voiteet maksavat vain kolmasosan siitä mitä aiemmin käyttämäni apteekin voiteet maksoivat. Osa Dermosileista on saanut allergialiiton hyväksynnänkin.
Pakko myöntää, että jokunen ostos meni ensimmäisissä tilauksissa vikaankin. Puhdistusaineet eivät käyneet kasvoilleni ja annoinkin ne ystävälleni.

Nyt meni kyllä mainostuksen puolelle. ;)