BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

maanantai 19. huhtikuuta 2010

Aina vaan pahenee

Viikko siinä meni ennen kuin huomasin, että TÄSSÄ paidassa on teksti takanakin.

11 kommenttia:

Tinka kirjoitti...

Hah hah ;D
Vähän jäiki mietintään, että mitä se nuoli tarkotti -- nyt se sitte selkeni :D

Anu kirjoitti...

Tinka - Voitko kuvitella.... Sovitin paitaa päälleni viikko sitten ja nauroin katketakseni mutten siltikään huomannut tekstiä takana.
Nuoli osoitti toiseen tissiin joten ajattelin, että vitsi oli siinä.
Eilen soitin ystävälleni ja kerroin, että nauran taas paidalle. Hän sanoi, että minulla on huumorintajua vieläkin enemmän kuin hän oli ajatellut. Hän ei kuulemma olisi uskaltanut ostaa minulle paitaa ellei siinä olisi ollut tuota takaosan tekstiä.
Kymmenen vuotta sitten minulle ei olisi kannattanut ostaa tuollaista paitaa. Silloin en ollut sinut tämän kroppani kanssa.

tia kirjoitti...

Kyllä minuakin mietitytti se nuoli, ajattelin että en sitten ymmärrä, nythän sekin selvisi. DDDDD

marjukka kirjoitti...

Aika hyvää itsetuntoa vaatii ja huumorintajua. Sinulla niitä on molempia.
Mahtava paita!

minde kirjoitti...

Hyvä kun tuli selvennystä, mulle ei ihan auennu heti se t-paita. On kyllä hauska ;)

Papu kirjoitti...

:D

Anu kirjoitti...

Tia ja Minde - Jo minä ihmettelin, kun kukaan ei kommentoinut paidan etupuolen tekstiä. Vitsi ei ollutkaan siinä niin kuin minä luulin. Näen huumoria sielläkin missä sitä ei ole. ;D

Marjukka - Huumorintajua löytyy ja itsetuntokin alkaa olla aikalailla kohdillaan. Kroppani ainakin hyväksyn tällaisena - vihdoinkin! =)
Siitä huolimatta paita jää kotipaidaksi. ;D

Papu - Eikö ole aikamoinen paita. ;D
Olen ruikuttanut ystävälleni nuoresta likasta asti sitä miten vartaloni on epäsopusuhtainen (hassu sana). Ystäväni on tolkuttanut minulle, että ihmiset vaan ovat eri mallisia ja se on hyväksyttävä. Nyt hän sitten täräytti minulle sen kirjallisena. ;D

Papu kirjoitti...

Meikällä pitäis olla taas toisinpäin, että mihin sitä leviää takamusta tarvii ku on tämmöset ryntäät xD Oiskohan semmosia paitoja olemassa xD
Harvallahan meistä on kaikki mitat yhdestä koosta, tähän törmäsin ihan selkeesti vaatetusalan opinnoissa, hajontaa riittää ja se on rikkaus. Meikäkii on ihan eri paria ala- ja yläosista.

Anu kirjoitti...

Papu - Niinhän meitä naisia on joka lähtöön. Kyllä sinulle löytyisi helposti sellainen paita. Isot rinnathan ovat olleet ihailtuja jo vuosikymmeniä. Pieniä rintoja ihannoitiin viimeksi 1920-luvulla. Saas nähdä tuleeko se "muoti" koskaan takaisin. Silloin naiset unohtaisivat silikonit ja ryntäisivät jonnekin rasvaimuihin. Ihan hullua touhua.
Nyt kyllä hyppäsin aiheesta. Piti sitä sanoa, että tuon kauneuskäsityksen vuoksi olen ollut häpeissäni tämän vartaloni vuoksi koko ikäni. Nyt vasta alan olemaan sinut sen kanssa.

Papu kirjoitti...

Hyvä, että olet vihdoin sujut kroppasi kanssa, koska voin sanoa, ettei tää mitään kivaa ole tääkään. Mekkoja ei pysty ostamaan ku on niin eriparia kroppa, mikään ei istu vaan kinnaa ryntäitten kohalta ja niska-hartiaseutu on vähän väliä jumissa. Pahiten tuossa kun raskauden alussa päätti sitten kuppikoko viel muuttua ja rajusti :( no onpahan hyvät roiskeläpät imetyksen jälkeen xD

Anu kirjoitti...

Papu - Tasan ei käy onnen lahjat - niinhän sitä sanotaan. ;)