En muista, milloin olisin viimeksi tehnyt nakkikeittoa, mutta jos pitää valita nakit mikrossa tai pannulla, niin ehdottomasti näen vähän vaivaa ja syön nakit sopivasti käristyneinä! :)
Enpä muista olenko tehnyt nakkikeittioa, makkarakeittoa olen, mutta en muista ruskistanko siihen makkaroita. Meillä syödään siskonmakkarasoppaa ja siihen en ruskista :)
Taisi mennä fifty-sixty tämä galluppi. Mielenkiintoista.
Minä muuten ruskistan nakit siksi, että ne näyttävät paljon herkullisemmilta silloin. Aimo väitti, että niistä saa silloin enemmän makuakin. Ehkä se on niinkin.
Tian kauraryynit kyllä ihmetyttävät kovasti. Jotenkin vaikuttaa kummalliselta yhdistää nakit, perunat ja kauraryynit. Niin tai.... onkohan siinä keitossa ollenkaan perunoita..? Tätä jään mietiskelemään itsekseni... ;)
Anu, kyllä meidän keitossa on perunoitakin ja paljon porkkanoita, äidiltäni nuo kauraryynit opin laittamaan, pidämme sakeasta liemestä, siitä saisi toisen kyselyn aiheen ;-)
Marika - Juu, mitä ilmeisemmin olet nakkien ruskistajatyyppi. ;) Meillä kaikilla taitaa olla joitakin ruokia joita on saanut yliannostuksen lapsena. Sinulla se on nakkikeitto, mutta uskon sen palaavan ruokalistallesi joku päivä.
Tia - Kiva, kun selvitit asiaa. Minäkin tykkäisin sakeasta liemestä muttei mieleeni ole tullut ropsauttaa kaurahiutaleita sekaan. Varmasti testaan niitä kunhan vaan muistan! Minun keitossani on todella paljon perunaa. Lautasellani mössään muutaman perunanpalan ja sillä saan liemeen paksuutta. Toinen tapani on heittää parit ruisleipäpalat liemeen.
14 kommenttia:
Mä en ruskista. Tykkään enempi epäruskistetuista. :)
Siis ehdottomasti ruskistan. Ja sit napsin siitä pannusta sillon tällön muutaman...
Meidän nakkikeitossa ei ole ruskeita nakkeja, mutta kauraryynejä laitetaan ;-)))
Tietenkin ruskistan! Nakeista saa silloin enemmän makua.
En ruskista, mutta voisin sitä kokeilla seuraavalla kerralla.
En muista, milloin olisin viimeksi tehnyt nakkikeittoa, mutta jos pitää valita nakit mikrossa tai pannulla, niin ehdottomasti näen vähän vaivaa ja syön nakit sopivasti käristyneinä! :)
Riippu miten laiska olen sillä hetkellä. :)
Yleensä ruskistan. Ja mieluusti vielä sipulin kanssa.
Täälläki ruskistetaan.
Enpä muista olenko tehnyt nakkikeittioa, makkarakeittoa olen, mutta en muista ruskistanko siihen makkaroita. Meillä syödään siskonmakkarasoppaa ja siihen en ruskista :)
Kappas. Nakithan pistivät porukan kommentoimaan. Kiva kiva! =)
Taisi mennä fifty-sixty tämä galluppi. Mielenkiintoista.
Minä muuten ruskistan nakit siksi, että ne näyttävät paljon herkullisemmilta silloin. Aimo väitti, että niistä saa silloin enemmän makuakin. Ehkä se on niinkin.
Tian kauraryynit kyllä ihmetyttävät kovasti. Jotenkin vaikuttaa kummalliselta yhdistää nakit, perunat ja kauraryynit. Niin tai.... onkohan siinä keitossa ollenkaan perunoita..? Tätä jään mietiskelemään itsekseni... ;)
Anu, kyllä meidän keitossa on perunoitakin ja paljon porkkanoita, äidiltäni nuo kauraryynit opin laittamaan, pidämme sakeasta liemestä, siitä saisi toisen kyselyn aiheen ;-)
Itse en ole koskaan tehnyt nakkikeittoa, kun sai sitä lapsuudessa syödä jo niin paljon, että tuntuu kuin vieläkin välillä liruttaisi korvista ulos.
Mutta mikäli tekisin, niin luultavasti ruskistaisin kyllä nakit ensin. Kastikkeeseenkin ruskistan nakit/makkarat.
Marika - Juu, mitä ilmeisemmin olet nakkien ruskistajatyyppi. ;)
Meillä kaikilla taitaa olla joitakin ruokia joita on saanut yliannostuksen lapsena. Sinulla se on nakkikeitto, mutta uskon sen palaavan ruokalistallesi joku päivä.
Tia - Kiva, kun selvitit asiaa.
Minäkin tykkäisin sakeasta liemestä muttei mieleeni ole tullut ropsauttaa kaurahiutaleita sekaan. Varmasti testaan niitä kunhan vaan muistan!
Minun keitossani on todella paljon perunaa. Lautasellani mössään muutaman perunanpalan ja sillä saan liemeen paksuutta. Toinen tapani on heittää parit ruisleipäpalat liemeen.
Lähetä kommentti