BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Hyvin pyyhkii

Olen ollut sitä mieltä ettei moppi puhdista kunnolla. Olen yhä.Pakko silti myöntää, että ahtaiden nurkkien siivoaminen on mukavampaa sillä kuin vanhanaikaisella lattiarätillä.

9 kommenttia:

Arjaanneli kirjoitti...

...mutta jos sulla on "bad hair-day", voit käyttää sitä peruukkina:)

Anu kirjoitti...

Arjaanneli - Hyvä idea, mutta jotenkin en vaan osaa kuvitella itseäni blondina polkkatukkatyttönä. No, ehkä kuitenkin kokeilen joku päivä..

Papu kirjoitti...

Nurkkiin auttaa ohkaisen lastan päälle kiepaistu rätti samalla saa listojen päältä kevyesti. Miusta lankamopit on muinaisesineitä, niillä saa vaan roskia siirreltyä, ei kasaan kunnolla. Levymoppi on parempi.

minde kirjoitti...

Papu puhuu asiaa:)

Anu kirjoitti...

Papu ja Minde - Hahaa.. Epäilykseni eivät siis olekaan turhia. Muutama ystäväni on vaan kehunut moppia ja minä sitten menin ostamaan mokoman hässäkän. Eihän tuo pirulainen kuivakaan ikinä!!! Luulisi, että Sini ei edes valmistaisi vempelettä, joka on "susi".

Ostin keväällä ison kasan Sini -siivoustarvikkeita joiden joukossa on myös levymoppi. Lasta ja kaikenlaiset liinatkin löytyvät. Mopilla heitän vesilintua - sitten, kun ne palaavat etelästä. ;)

Abana kirjoitti...

Hih, onneksi en pahemmin lattioita pese. Paha juttu on se, että sitten kun innostun, niin konttailen rätin kanssa märällä lattialla.

Anu kirjoitti...

Abana - Sama linja on täälläkin. En nyt viitsi kertoa millä systeemillä ja miten harvoin lattiani olen pessyt viime vuosina. Ehkä kuiskaan asian joskus jossakin sinulle. ;)

marjukka kirjoitti...

Minulla tuollainen samanlainen ja olen kyllä kanssasi samaa mieltä, ei ole hyvä. Käytän loppuun ja vaihdan mallia!

Anu kirjoitti...

Marjukka - Minä käytän moppia työpaikallani - tosin vain tämän kuukauden loppuun asti. Ensi kuussa olemme uusissa tiloissa ja vaihdan samalla kaikki siivousvälineet kunnollisiin. Jipiaajee!