BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

lauantai 13. helmikuuta 2010

Vaikea valinta

Kumpaanko sitä nyt aamukahvin kaataisi...?Nuo Teema -mukit olivat myynnissä kesällä 2005. Himoitsin niitä silloin mutten kuitenkaan ostanut.

Ilokseni sain napattua ne tällä viikolla itselleni Huuto.netistä ja vieläpä hyvällä hinnalla.

Voi tätä onnea ja iloa! :D

5 kommenttia:

tia kirjoitti...

Jospa joisit pari kupillista aamukahvia ;-)
Ihanat mukit olet saanut hankituksi, en tietenkän itse kerää mukeja DDDD

Papu kirjoitti...

Ajattelin ihan samaa kuin Tia, että otapa molemmista ;) Ihanaa viikonloppua! Toivottavasti hampaanpoistosta oot jo toipunu, hrr kammottava ajatuskin hammaslääkärikammoiselle tuommoinen.

Anu kirjoitti...

Tia - Niin no olisihan se ollut yksi konsti, mutta ylimääräistä tiskiä ei viitsisi hankkia. Tiskaaminen ei kuulu nimittäin lempipuuhiini.
Muistan kyllä, että sinullakin on melkoiset määrät mukeja. Samanlaisia kahvikissojakin taidetaan olla. ;D

Papu - Leppis oli käytössä aamulla ja perhonen illalla. :)
Minäkin kammoan hammaslääkäriä. kammon aiheutti juuri tämä kyseinen hammas. Ensimmäinen juurihoitokerta oli nimittäin niin tuskallinen, että huusin tuskasta. Muistan kuinka suuni oli täynnä vehkeitä, mutta siltikin sain karjaistua ilmoille "SATTUU SAATANA!!!". Se hermokipu oli ihan järkyttävää!!! Samalla hampaani pilattiin hoitovirheellä.
Tällä kertaa vain puudutuspiikki sattui. Olen todella helpottunut, että se riivatun hammas on poissa minusta!!! Mitään kipua en ole tuntenut edes poiston jälkeen. Kaikki on hyvin. :)

Papu kirjoitti...

Mie näin sitten tuossa päiväunilla unta, että miulta revittiin hammasta :/ Nää unet on menny ihan hulluks raskaana. Hienoa, ettei oo koskenu!

Anu kirjoitti...

Papu - Anteeks kun pelottelin tuolla jutullani ja sain aikaan pahoja uniakin. :(
Kaikki normaalit paikkaukset ja hampaiden vetämiset kestän vaikka jännitänkin kovasti. Juurihoito on ihan eri juttu. En aio suostua sellaisiin enää vaan pyydän vetämään hampaat heti pois.